Dugi niz godina uspješno organizujemo proslave, zabave, prijeme... Ono o čemu najviše vodimo računa je kvalitet hrane i, naravno, besprekorna usluga. Savremeni ketering mnogo je više od pukog spremanja obroka i ketering danas podrazumijeva širok spektar usluga.

Morate priznati da organizacija jedne proslave sa 100, 150 ljudi nije ni malo jednostavna pa zato bar taj dio koji se tiče dostave hrane prepustite nama. Veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje naše višegodišnje iskustvo i dokaz su da nam sa punim povjerenjem možete prepustiti ketering organizaciju.
Naša ketering usluga sadrži sve potrebne elemente koji podrazumijevaju kompletno organizovanje proslava i prijema.

Najveću pažnju svakako posvećujemo kvalitetu hrane, njenom izgledu, aranžiranju a dostavljamo je pred samu proslavu tako da zadržava svoju svježinu.
Naša ekipa profesionalnih konobara ljubazno servira i poslužuje hranu i piće.

Savremeni ketering podrazumijeva i aranžiranje prostora. Za vas ćemo profesionalno odraditi sve vrste cvijetnih i drugih aranžmana.
Naravno, ne treba da razmišljate ni o escajgu, čašama, posuđu. Svega će biti u dovoljnom broju.
Obezbjeđivanje dovoljnog broja stolova, stolica i sličnih stvari takođe je naš posao i podrazumijeva se ukoliko je u pitanju ozbiljna firma za ketering.RESTORAN KONAK - tel. +382 67 398 000 - restorankonak@t-com.me
ZABRÐE bb, CETINJE, CRNA GORA